Horgolt szőnyeg – vintage – 90 cm – zsálya

28 000 Ft,

Tedd még otthonosabbá nappalidat ezzel a 100% pamut zsinórfonalból készült csodálatos szőnyeggel. Légy kreatív! Akár falra is teheted, ott is csodálatosan mutat! Átmérője kb. 90 cm. Más méretet szeretnél vagy más színt? Keress bátran! Szín és méretet módosítás az árat módosíthatja.

FONTOS! Amennyiben egy általad választott termék “CSAK RENDLELÉSRE” állapotú, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! (csak kattints ide: KAPCSOLAT)
Minden – a webshopban megtalálható termék – kb. 3 munkanap alatt elkészül akkor is, ha éppen nem megvásárolható az állapota! Köszönöm!

A megrendelésed beérkezését követően felvesszük veled a kapcsolatot a várható kiszállítás időpontjával. A rendelés, kizárólag készlet ellenőrzést és egyeztetést követően kerül visszaigazolásra!

Készleten

Nappaliba, hálószobába vagy akár gyerekszobába is teheted. Legyél kreatív és tedd fel akár a falra, ott is szuper jól mutat! Fantasztikus színének köszönhetően modern nappaliba és vintage, countryside stílusú otthonoknak egyaránt a dísze lehet. Ügyelj arra, hogy lehetőleg súlyos bútort (fotelt, kanapét) rá ne tegyél, hiszen fonalból készült és – bár masszív – de a súly elnyomhatja a szemeket. 40° fokon akár mosógépben is moshatod, de mivel szárazon is elég súlyos, ne nagyon mosd mással együtt. Napon hamar megszárad, kiigazgatva szárítsd!

Anyaga

100% pamut, zsinórfonal

Szín

zsálya

Átmérő

kb. 90 cm

Kiszerelés

darab