Szállítás

A webáruházban megrendelt/vásárolt termékek kiszállításával kapcsolatos információkat összegyűjtöttem nektek. A csomagokat a GLS Hungary Kft. szállítja házhoz vagy átveheted őket FOXPOST csomagautómatából és személyesen is Budapest XX. kerületében.

Olvasd el összefoglalónkat!

A megrendelt termékek minden esetben egyedileg, kézzel készített termékek. A webáruházban leadott rendelés várható szállítási időpontja minden esetben a rendelések száma és a rendelkezésre álló készlet mennyiségének vizsgálatát követően kerül meghatározásra. Alapértelmezetten 3-5 munkanapon belül a készleten lévő termékeket átadom a futárszolgálatnak, de előfordulhat, hogy a szállítás ettől eltérő. Mindenképpen felkereslek a rendelésed szállítási idejével kapcsolatosan, amennyiben azt 3-5 munkanapon belül nem tudom átadni a futárszolgálatnak. Az eddigiek alapján max. 2-3 héten belül elkészülnek a rendelések. Hálás vagyok érte, hogy türelmesen kivárjátok, hogy elkészüljek a megrendelt termékekkel. 

Szállítási/átvételi lehetőségek:

1. GLS – FUTÁRSZOLGÁLAT

Rendelésed visszaigazolását követően, az összekészített csomagot átadjuk a futárszolgálatnak. A csomagod állapotáról e-mail-ben értesít téged a GLS.

A csomagodat reggel 8 és délután 16 óra között szállítja ki a GLS. Fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol az adott intervallumban át tudod venni a csomagot, vagy van olyan személy, aki helyetted jogosult átvenni azt.

Amennyiben a csomagodat nem tudtad átvenni, a GLS újra megkísérli a csomagod kiszállítását a következő munkanapon. Amennyiben ez esetben is sikertelen a kézbesítés, úgy a csomagod visszakerül hozzánk.

A házhozszállítás összege Magyarország területén belül egységes:

Előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel: 1.990 Ft.

2. FOXPOST – CSOMAGAUTÓMATÁBÓL SZEMÉLYESEN

Csomagodat átveheted Foxpost csomagautómatából is. Ez esetben a kiszállítás kb. 3-4 napot vesz igénybe.

A csomagodat az általad választott csomagautómatába szállítja ki a Foxpost, az általad megadott elérhetőségeken értesítenek, amint a csomag átvehető.

A FOXPOST csomagautómatába történő szállítás díja előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén: 1.190 Ft.

3. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL 

Személyes átvételre Budapesten (XX. kerület) van lehetőséged, kizárólag előre egyeztetett időpontban.

Személyes átvétel díjmentes.

Rendelésed elkészüléséről minden esetben értesítést küldünk.
Időpont egyeztetésért keress bennünket:

Tel.: +36 30 318 5123

e-mail: wow@thewow.hu

facebook messengeren is üzenhetsz a The WOW facebook oldalán.

Webáruházban jelenleg az utánvétes kézbesítés opció nem elérhető.