Horgolt szőnyeg – vintage 125 cm – ekrü

32 000 Ft,

Tedd még otthonosabbá nappalidat ezzel a 100% pamut zsinórfonalból készült csodálatos szőnyeggel. Átmérője kb. 120-125 cm. Más méretet szeretnél vagy más színt? Keress bátran! Méretet módosítás az árat módosíthatja.

FONTOS! Amennyiben egy általad választott termék “CSAK RENDLELÉSRE” állapotú, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! (csak kattints ide: KAPCSOLAT)
Minden – a webshopban megtalálható termék – kb. 3 munkanap alatt elkészül akkor is, ha éppen nem megvásárolható az állapota! Köszönöm!

A megrendelésed beérkezését követően felvesszük veled a kapcsolatot a várható kiszállítás időpontjával. A rendelés, kizárólag készlet ellenőrzést és egyeztetést követően kerül visszaigazolásra!

Elfogyott

Nappaliba, hálószobába vagy akár gyerekszobába is teheted. Fantasztikus színének köszönhetően modern nappaliba és vintage, countryside stílusú otthonoknak egyaránt a dísze lehet. Ügyelj arra, hogy lehetőleg súlyos bútort (fotelt, kanapét) rá ne tegyél, hiszen fonalból készült és – bár masszív – de a súly elnyomhatja a szemeket. 40° fokon akár mosógépben is moshatod, de mivel szárazon is elég súlyos, ne nagyon mosd mással együtt. Napon hamar megszárad, kiigazgatva szárítsd!

Anyaga

100% pamut, zsinórfonal

Szín

ekrü, törtfehér

Átmérő

kb. 125 cm

Kiszerelés

darab