Akció

Organikus gyapjú – 50 g – No 2

Original price was: 2 380 Ft,.Current price is: 2 100 Ft,.

GOTS minősítésű, 100 % organikus gyapjúfonal egyenesen Dániából. Magas minőség, egyedülálló színárnyalatok. Környezetbarát, antiallergén, organikus gyapjú fonal.

Súlya 50 g;  Hossza: 145 m
Ajánlott tű méret: 3 – 3,5
Méretpróba: 10 cm x 10 cm = 24 szem/ 29 sor / 3,5 mm tű

Fontos! A színbeállítások képernyőnként eltérőek lehetnek, ezért garantálni nem tudjuk, hogy a  fonal színe az, amit a képernyőn lát.

Készleten

A Krea Deluxe luxusfonalakat Dániában fejlesztik és Európában gyártják. A fonal megálmodói számára kiemelkedő fontosságú a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a fair trade. A termék előállítása során a  környezet védelmén túl az állatok számára biztosított megfelelő életkörülmény kiemelkedően fontos.

Számodra is fontos az ökoszisztéma és a környezet?
Akkor tökéletes választás a Krea Deluxe természetes gyapjúfonal. Fantasztikusan puha, vegyszerektől- és káros anyagoktól mentes valamint antiallergén, ezért különösen alkalmas csecsemők, kisgyermekeknek szánt termékek előállításához. A fonal tökéletes ruhák,  párnák, sálak és egyéb kiegészítők készítéséhez is.

Az organikus gyapjúfonal csomómentes, könnyen kezelhető, ezért vele kimondottam élvezet a horgolás és kötés!

Kizárólag kézzel mosható!

Megjegyzés:
A fonal külsejénél kezd meg a gombolyagot!

Ha csecsemőnél vagy kisgyermeknél ekcémás vagy egyéb bőrallergiás tüneteket tapasztalsz, keress GOTS minősítésű alapanyagot!

Anyaga

100% organikus gyapjú

Szín

krém

Színkód

2

Súly

50 gramm

Kiszerelés

darab

Fonal hossz

145 m

Ajánlott tű méret

3 – 3,5

Méretpróba

10 cm x 10 cm = 24 szem/ 29 sor / 3,5 mm tű