Barion Pixel
webshopnyitas_post

HELLO,

Elmondhatatlanul boldoggá tesz, hogy most itt vagy és éppen olvasod, amit írtam.
Ez azt is jelenti, hogy sikerült olyat mutatni, ami egy kicsit is megfogott és aminek köszönhetően ellátogattál az oldalra.

Egy fantasztikus útnak vagyunk még – legalábbis úgy érzem – az elején, de határozott elképzelésekkel, rengeteg ötlettel felvértezve, eltántoríthatatlanul haladunk előre.
Nagyon szeretném, ha neked – aki a termékeket használod majd, vagy éppen a lakásod egy helységét fogja otthonosabbá varázsolni – is legalább olyan sok örömet szerezzen, mint amit nekem ad mindezek megalkotása.
Fontos tudni, hogy minden termék kézzel készült (mondhatjuk azt is, hogy: kézműves, handmade, kreatív alkotás).
Kiskoromban mindig csodálkozva néztem a Nagyit és a Bözsikét (nagymamám testvére), hogy milyen csodákat kötnek és horgolnak. Aztán nekem is megtanították, hogy hogyan is kell a horgolótűvel és a kötőtűvel bánni.
Itt most annak kéne következnie, hogy “és utána le sem tettem és csak horgoltam és horgoltam…”, de természetesen ez nem így történt. Sőt! Kézbe sem vettem évtizedekig ezeket az eszközöket, amik mára már biztos, hogy minden táskámban megtalálható, bárhova is megyek.
Ma már nincs olyan hely vagy szituáció, amikor ne tudnék horgolni. Biztos vagyok benne, hogy ezzel minden horgolásfüggő társam (angolul van erre egy nagyon jó kis kifejezés: #crochetaddicted) hasonlóan van.

Hát így született a The WOW…

Egy szó, mint száz, ma megnyitott a The WOW webshop, mert valóban úgy gondolom, hogy “WE all need The WOW”!

Köszi nektek Édesanya és Évi, hogy segítő kezet nyújtotok abban, hogy mindenkit nagyon hamar ki tudjunk szolgálni. Ja és persze köszönöm az én férjemnek, hogy eltűri azt, hogy a lakás minden pontján fonalba botlik, sőt neki köszönhetem a horgolás legújabb szinonímáit, azaz a “pókolás” és “pókszakma” kifejezéseket. Szóval ha bárki kérdezi, Én pókolok!

Hosszú még az út, folyamatosan kell majd megújulni, de én mégis csak egy dologgal küszködök reménytelenül (már elég régóta): Hogyan lehetne a napi 24 órából kicsit többet csinálni?? :))
A keresztgyerekeimnek üzenem – akiket mindennél jobban szeretek és akik igen sok termék prototípusának tulajdonosai – hogy nyugi! Mindig lesz rátok időm :D!

Drága The WOW látogatók!

(akik remélhetőleg hamarosan rajongók, követők és tanulni vágyók lesztek)
Ha keresel valamit, ha kérdésed van, ne habozz! Kérdezz bátran, igyekszem mielőbb válaszolni.

Pusziii: Andi

Kosár

Oldal teteje